WEB DESIGN & HULP BIJ BESTAANDE WEBSITES

Over Stijn Geurtz webbouwer en designer

HALLO, IK BEN STIJN

Hallo, ik ben Stijn Geurtz. Ik specialiseer me in het creëren van op maat gemaakte online ervaringen die naadloos aansluiten bij jouw behoeften. Een goed ontworpen website is meer dan een digitaal visitekaartje; het is een platform om je verhaal te delen en doelen te bereiken. Of je nu een start-up bent of een ervaren professional, ik kan je helpen jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Ik leg de focus niet alleen op functionaliteit, maar zorg ook voor een persoonlijke touch die jouw identiteit en sfeer weerspiegelt.

WEBSITE DESIGN EN ANDERE DIENSTEN

Website bouwen

Van concept tot lancering, ik bouw je website en zorg voor alles ertussenin. Of het nu gaat om een blog, zakensite, portfolio of online magazine, ik stem het af op jouw doelen en doelgroep. Elke site is zoekmachine-vriendelijk, aangemeld bij Google Search Console en voorzien van ingebouwde statistieken.

Hulp met je website

Zit je vast met je WordPress-site? Of het nu gaat om thema's, plugins of andere uitdagingen, ik ben er om te helpen. Ik bied concrete oplossingen en optimalisatie aan, en zorg ervoor dat je website efficiënter en effectiever presteert dan voorheen.

Dynamische formulieren

Maak je website interactiever met dynamische formulieren. Deze passen zich aan op gebruikerskeuzes voor een gepersonaliseerde ervaring. Naadloze koppeling met betaalsystemen en externe diensten zoals boekhoudprogramma's is mogelijk. Geschikt voor enquêtes, inschrijvingen en meer.

Online betaalsystemen

Met mijn betaalsysteem kun je makkelijk betalingen ontvangen op je site. Het werkt met Mollie en heeft geen abonnementskosten. Mollie vraagt wel transactiekosten. Het kan worden gekoppeld aan NL boekhoudprogramma's zoals Moneybird. Vergeleken met Shopify of WooCommerce, is dit ideaal voor starters

Gezondheid van je website

Heb je problemen met je website zoals traag laden of foutmeldingen? Of ben je onvindbaar op Google? Ik analyseer en repareer deze problemen. Van het aanpassen van afbeeldingen en hosting tot het verbeteren van SEO, ik maak je website weer in topconditie.

LAATSTE BLOGS

Wat is SEO en hoe pas je het toe blog

Wat is SEO? Alles over Search Engine Optimization

WAT IS SEO ALLES WAT JE MOET WETEN OVER SEARCH ENGINE OPTIMIZATION Misschien heb je wel eens van de term...
Hoe registreer je je WordPress website bij Google analytics

Handleiding voor Google Analytics

HANDLEIDING VOOR GOOGLE ANALYTICS REGISTRATIE VAN JE WORDPRESS-WEBSITE Als je een website beheert, is het belangrijk om te weten hoe...
Hoe registreer je je website bij Google Search Console

Registreren van je WordPress-website bij Google Search Console

Registreren van je WordPress-website bij Google Search Console Ontdek de voordelen van Google Search Console Als je een WordPress-website hebt,...