Tarieven

Hoeveel kost een website?

Tussen de 2500 - 5000 Euro

Een website heeft eigenlijk geen vaste prijs, maar omdat ik het zelf ook altijd heel erg frustrerend vind als mensen hun prijzen verstoppen of gewoon niet op hun website zetten zal ik mijn best doen om je een indicatie te geven van de kosten.

Als je een complete website laat bouwen met 5-10 pagina's en bijvoorbeeld 1 of 2 extra functies, dus alleen afbeeldingen en tekst en bijvoorbeeld een contactformulier, of een agenda functie en een product wat bijvoorbeeld betaald moet worden via een betaalsysteem zal dat ongeveer tussen de 2500,- en 5000,- Euro kosten.

 

Hoeveel kost een website of webdesign ongeveer?
Hoeveel kost hulp met je website of webdesign?

Hoeveel kost hulp met je website?

Voor mijn hulp bij jouw website hanteer ik een uurloon van 75,- Euro exclusief BTW.

Echter, ik geef er de voorkeur aan om altijd een vast bedrag af te spreken, omdat het berekenen van uren al snel ingewikkeld kan worden. Dit zorgt voor rust bij beide partijen. Het genoemde bedrag van 75,- Euro dient puur als indicatie.